„Sustained Release Vitamin C“, vitamino C maisto papildas su bioflavonoidais (120 tablečių)

39,80 

Prekės kodas: 551
NEMOKAMAS PRISTATYMAS LIETUVOJE

PRODUKTO APRAŠYMAS

„Sustained Release Vitamin C“ su bioflavonoidais

Per 6-8 valandas išskiria ir suteikia organimui reikalingą vandenyje tirpaus vitamino C kiekį.

1 tabletėje yra  200 mg vitamino C.

Sudėtyje yra citrusinių vaisių bioflavonoidų.  Sausame, natūraliame citrusinių vaisių koncentrate yra sulčių, vitamino C, bioflavonoidų komplekso ir kitų maistinių medžiagų, kurios randamos natūraliuose citrusiniuose vaisiuose.

Sudėtyje yra malpigijų vaisių ir erškėtuogių. Malpigijos ir erškėtuogės yra vieni turtingiausių natūralaus vitamino C šaltinių. Vitaminas C yra toks, koks randamas gamtoje.

Sudėtyje yra svarbių maistinių medžiagų, kurių galima rasti natūraliuose citrusiniuose vaisiuose.

Vitamino C organizmas negamina ir jo nekaupia. Organizmą šia apsauginių savybių turinčia medžiaga reikia papildyti kasdien.

Produkto etiketė

PAPILDOMA INFORMACIJA

Kodėl mums reikalingas vitamino C?

  • padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos ir palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą;
  • padeda palaikyti normalią nervų sistemos veiklą;
  • padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį;
  • padeda palaikyti normalų kolageno, kuris reikalingas normaliai dantenų, dantų, odos ir kraujagyslių funkcijai, susidarymą;
  • gerina geležies pasisavinimą;
  • apsaugo ląsteles nuo oksidacijos;
  • kontroliuoja streso hormono-kortizolio  gamybą;
  • mažina kvėpavimo takų gleivinės pralaidumą;
  • padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą;
  • padeda palaikyti normalią nervų sistemos veiklą;
  • padeda palaikyti normalų kolageno susidarymą.

Kas yra bioflavanoidai?

Bioflavonoidų yra citrusinių vaisių odelėje, paprikoje, vynuogėse, svogūnuose, česnakuose, mėlynose ir raudonose uogose, žalioje arbatoje, pušies žievėje. Bioflavonoidų žmogaus organizmas negamina, todėl juos rekomenduojama gauti pilnavertės mitybos pagalba.

Pirmas bioflavonoidus atrado Nobelio premijos laureatas Albert Szent-Györgyi 1930m. kaip augalų pigmentus. Kartu su vitaminu C, bioflavonoidai suteikia antioksidacinę apsaugą augalams.

Atlikus klinikines studijas, nustatyta, kad bioflavonoidai teigiamai veikia daugelį žmogaus organų sistemų:

  • sustiprina vitamino C poveikį, todėl juos reiktų vartoti kartu su šiuo vitaminu. Jie padeda įsisavinti vitaminą C ir pailgina jo teigiamą įtaką organizmui;
  •  kartu su vitaminu C, bioflavonoidai saugo plonas kapiliarų sieneles nuo pažeidimų, tuo pačiu stabdydami kraujavimą ir neleisdami susidaryti mėlynėms;
  •  bioflavonoidai padeda padeda kovojant su herpes virusu;
  •  bioflavonoidai padeda išsaugoti kapiliarų struktūrą, turi antibakterinį poveikį ir gerina kraujotaką;
  •  natūralus bioflavonoidas – kvercetinas turintis daug daugiau naudingų savybių, nei kiti bioflavonoidai, gali padėti išvengti alergenų sukeliamų pojūčių.  Daug kvercetino randama obuoliuose, svogūnų laiškuose, violetiniuose svogūnuose;
  •  moksliniai tyrimai įrodė, kad dideli bioflavonoidų kiekiai stabdo kataraktos, senatvinės makulos (akies geltonosios dėmės) degeneracijos išsivystymą bei mažina akispūdį, sergantiesiems glaukoma (padidėjusio akispūdžio liga).

2019 © Visos teisės saugomos - UAB “Projektinių sprendimų vertinimas” | Sprendimas - Orange Moose