Omega-3 Salmon Oil Plus, maisto papildas (90 kapsulių)

34,90 

Prekės kodas: 929
NEMOKAMAS PRISTATYMAS LIETUVOJE

PRODUKTO APRAŠYMAS

„Omega-3 Salmon Oil Plus“ – tai puikus būdas padidinti omega-3 riebalų rūgščių kiekį savo mityboje.

Kiekvienoje 3 kapsulių normoje iš viso yra 1070 mg omega-3 riebalų rūgščių, kurios apima standartizuotą visų aštuonių, natūralių, žmogaus mityboje esančių omega-3 rūgščių, įskaitant EPR bei DHR, kiekį.

Ypač grynas. Originalus molekulinės diferenciacijos procesas šaltuoju aliejaus spaudimo metu sutelkia naudingas omega-3 riebalų rūgštis.

Maisto papildas saugus, nėra susikaupusių toksinų rizikos. Produkto gamybai naudojama aukščiausios kokybės, patikrinta ir tik žmogaus maistui skirta žuvis.

Visos žaliavos patikrintos dėl potencialių 200 žalingų medžiagų, taip pat gyvsidabrio ir švino.

EPR ir DHR padeda palaikyti normalią širdies veiklą.
DHR padeda palaikyti normalią smegenų funkciją ir išsaugoti normalų regėjimą.
Teigiamas poveikis pasireiškia per parą suvartojant 250 mg EPR ir DHR.

Kliniškai patvirtinta nauda. Biologiškai prieinamas.

Produkto etiketė

PAPILDOMA INFORMACIJA

Dažnos peršalimo ligos, šerpetojanti oda, lūžinėjantys nagai, išsišakoję plaukų galiukai, padidėjęs emocinis jautrumas,nuotaikos svyravimai,  nemiga, negebėjimas sukoncentruoti dėmesio, sausa burnos ar akių gleivinė – taip organizmas mums signalizuoja, kad gali trūkti omega-3 riebalų rūgščių.
Dėl išsausėjusių gleivinių sumažėja organizmo apsauga nuo virusų ir bakterijų, todėl žmogus suserga.

Daugiausia naudos organizmui, kai gauname 5 dalis omega-3 ir 1 dalį omega-6, idealu, jei omega-3 ir omega-6 santykis 1:1.  Natūraliai su maistu mes santykinai gauname kur kas didesnį kiekį omega-6 riebalų rūgščių.  Kaip rodo tyrimai, šiuolaikinių žmonių mityboje dažnai šis santykis yra 1:15, net 1:30 . Daugelis mūsų beveik negauna omega-3 riebalų rūgščių, nes vartoja daug riebalų, kuriuose vyrauja omega-6 riebalų rūgštys. Omega-6 riebalų rūgščių perteklius blogina omega-3 riebalų rūgščių įsisavinimą.

Omega-3 riebalų rūgštys:

* gerina širdies sveikatą;

* mažina uždegimą;

* gerina nervų sistemos veiklą;

* gydant nutukimą ar koreguojant antsvorį geresnių rezultatų pasiekiama, kai žmogaus organizme yra pakankamas omega-3 riebalų rūgščių kiekis.

* pakankamas omega-3 riebalų rūgščių kiekis pristabdo Alzheimerio ligos vystymąsi, taip pat manoma, kad gali prevenciškai atitolinti ligos pradžią.
* pagerina miegą;

* pagerina  odos būklę;

* padeda subalansuoti hormonus;

* mažina insulino rezistensiją;

* besilaukiančios moterys  turėtų pasirūpinti, kad organizmui netrūktų omega-3 riebalų rūgščių, nes jos svarbios vaisiaus smegenų vystymuisi;

* daug omega-3 riebalų rūgš­čių turintis maistas gali suteikti didžiulę naudą sportu užsiimančiam žmogui.

2019 © Visos teisės saugomos - UAB “Projektinių sprendimų vertinimas” | Sprendimas - Orange Moose